Balatoni Mediterrán Botanikus Kert

A magyarországi Szent György-hegyen található  Balatoni Mediterrán Botanikus Kert lenyűgöző úti cél a természet szerelmeseinek. A világ minden tájáról származó közel 700 növény-, fa- és cserjefajjal egyedülálló élményt nyújt a látogatóknak. Az egzotikus pálmafáktól az illatos levendulaültetvényekig a kert paradicsomot jelent mindazok számára, akik ellátogatnak ide. Még lenyűgözőbb, hogy a legtöbb növény télálló, így a hideg magyarországi teleket is átvészelik.

Növények széles választéka

A Balatoni Mediterrán Botanikus Kertben a világ minden tájáról származó növények széles választéka található. A látogatók egzotikus pálmafákat, illatos levendulaültetvényeket, színes virágokat, valamint különféle cserjéket és fákat találhatnak. A sok növény miatt könnyű elveszni a kert szépségében.

Lélegzetelállító kilátás

A kert a Szent György-hegyen található, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Balatonra és a környékre. A látogatók a kert felfedezése közben lélegzetelállító kilátásban gyönyörködhetnek. A kilátás még különlegesebb élményt nyújt a természet szerelmeseinek.

Kihagyhatatlan élmény

A kertben található növények és a lélegzetelállító kilátás kombinációja kihagyhatatlan élményt nyújt a természet szerelmeseinek! Akár a városi életből szeretne nyugodtan kiszakadni, akár csak néhány gyönyörű növényt szeretne megcsodálni, a Balatoni Mediterrán Botanikus Kert kihagyhatatlan úti cél.